27 March 2009

Campeonato de España Junior - Madrid 27-27/03/09

El CN Kallipolis, Campió d'Espanya Junior
3a Jornada final: Desprès d'un emocionant frec a frec, amb empat a la puntuació, el CN Granollers s'emporta el darrer or (per les figures) davant del Kallipolis. Malgrat això, el CNK es el nou campiò d'Espanya, al sumar dos ors, dues plates i un bronze.
3a Jornada Matí: Nou or per el CNK (Laia Blanco) i podi catála (segon i tercer llocs per el Granollers)
2a Jornada Tarda: Kallipolis i Granollers empaten al primer lloc en Combos i obtenen l'or i el Calella obtè el 6è lloc. El duet del CN Granollers s'emporta el primer or (per 95 centèsimes) davant dels dos del CN Kallipolis. Primer podi complet català.
2a Jornada Tarda: Segona possibilitat de podi catalá complet: Solos: Laia Blanco primera(CNK) seguida dels dos solos del Granollers (Cristina i Judith). En marxa la final de duets i desprès el combo.
2a Jornada Matí: Domini del CNK en Duets (Laia Blanco-Eva Jdanova permer lloc i Irene Montrucchio-Clara Basiana segòn) amb el CN Granollers en tercera posició. En Equips, mateixa puntuació entre CNK i Granollers, que combinada amb les figures dona el primer lloc al Granollers.
En la 1a Jornada, domini de Laia Blanco (CN Kallipolis), amb 4 nedadores del CNK i 4 més del CN Granollers entre les 10 primeres

Tots els detalls del campionat a la plana web de la RFEN

Desprès del Campionat es faràn les proves per a la Selecció Espanyola Junior de 2009.