08 August 2010

Campionat d'Europa Absolut - Budapest (9-15/08/10) - Sel. Espanya

Dia 5 (08/08) Quatre finals i quatre medalles de plata. Objectius assolits. Canvi generacional (la mitad de l'equip i sense la Gemma) i els resultats els mateixos: Darrera de Rússia, molt aprop (més de les puntuacions donades) però amb un perillòs forat que poden omplir Xina, Japò, Canadà, USA o la pròpia Ukraïna. Cal seguir treballant com fins ara... Felicitats a totes!!!
Dia 4 (07/08) Dos finals i dos medalles de plata: Solo per Andrea i en Equip. Lluny de Russia segons els punts, però també molt per devant per Ukraïna, Itàlia i França... Demà a per dues medalles més...
Dia 3 (06/08) Equip Tècnic: Tot segueix igual: Russia sobre puntuada que no baixa dels 9.8, Espanya sotapuntuada 3-4 dècimes (i no passa del 9.4-9.5) i Ukraïna i Itàlia darrera. Una realització nefasta que no deixa veure res de les parts tècniques... i res de nou a la web de la RFEN (ni videos, ni fotos, ni imatges... Sols alguna entrevista audio i mínimes resenyes tapades pels viatges de l'equip junior de waterpolo o l'afer de dopatge d'en Rafa Muñoz... On son les 3 persones que ens han de donar continguts 2.0 un cop més? Si no ha possessin per Teledeporte no en sabriem res de res!!!).
Dia 2 (05/08) Duet Tècnic: Ona i Andrea nedan al seu nivell pero les puntuen amb 9.0 i 9.1 que fa anys que no veien cap de les dues!!!! Ara tothom es lamenta de que han sortit primeres... Be, ara si que importa... en les competicions nacionals no... I això que es preliminar... quan passa a les finals directes (combos per exemples) encara es pitxor perque no pots recuperar res... Han estat molts anys patin-t'ho (els darrers 4 anys de forma casi continuada com a club), però fins ara a ningú li semblava malament. I ara resulta que Espanya surt primera i Russia no ho fa en cap de les 7 proves, i Russia sempre desprès d'Espanya...Quin escàndol! I a més al combo, Espanya surt 3 i Russia la darrera!!! Noies, us sona?
Dia 1 (04/08)Solo Lliure: Andrea continua en segona posició... Bona actuació però l'status encara hi conta...Solo Tècnic: Andrea Fuentes segona, darrera de la rusa Itschenko.Aquesta tarda solo lliure a les 18h. Tot per TV (Teledeporte). Retransmisió nefasta (hem vist la mitad de les rutines des de sota l'aigua, molt estètic pero inútil per avaluar la rutina), amb comentaris continus, en algun cas prepotents i quasi despectius per altres equips, per sobre de les rutines (la sincro s'ha de gaudir amb la música i la rutina, no amb comentaris) que fan impossible comentar si la diferència real ha existit o no... Esperem que millorin i sobre tot, que la directora tècnica nacional, Ana Montero, faci notar aixó i callin durant les rutines, tant ella com la comentarista "oficial". La web de la RFEN, més de 4 hores deprès, encara no ha publicat res (els resultats estaven disponibles als 10 minuts de finalitzar), ni fotos, ni videos tot i haver desplaçat tres persones per donar informació... Tot segueix igual, pagat per tots i sense cap informació útil sobre la sincro (aixó si, fa dies que sabem que el gulasch es el plat típic hungarès... País)

Previs: Avui la RFEN ha fet pública la llista de nedadores que competirán al proper europeu d'agost a Budapest. Son:

Andrea FUENTES (Solo - Duo - Equip - Combo) (CNKallipolis)

Ona CARBONELL (Duo - Equip - Combo) (CNKallipolis)

(Equip - Combo)

Thais HENRÍQUEZ (Metropole)

Irina RODRÍGUEZ (CNKallipolis)

Alba CABELLO (ADSRetiro)

Paula KLAMBURG (CNKallipolis)

Cristina SALVADOR (CNGranollers)

Margalida CRESPÍ (Mediterrànea)

Clara BASIANA (CNKallipolis)

Irene MONTRUCCHIO (CNKallipolis)

Direcció Tècnica: Anna Tarrés

Un cop més, 6 nedadores del CN Kallipolis de les 10 seleccionades. Molta sort a totes!