29 October 2010

Irina Rodriguez, responsable del Promoció Esportiva i Detecció de Talents de la FCN

La nedadora del CN Kallipolis s'ha incorporat a l'equip de la Beth Fernàndez com a responsable del Promoció Esportiva i Detecció de Talents. Aquest programa ha estat desenvolupat per la Laura Amorós en els darrers anys. La Laura s'ha incorporat com a directora tècnica al CN Kallipolis.
Així, l'àrea tècnica de natació sincronitzada de la Federació Catalana de Natació es reforça , quedant com a directora tècnica Bet Fernández, que a més és la responsable del grup de tecnificació becat a la Residència Blume. Anna Vega com a tècnica ajudant de la directoria tècnica i Irina Rodríguez i Sandra Montes com a responsables  d'executar el programa de Promoció Esportiva i Detecció de Talents.
L'Irina Rodríguez va començar la seva carrera esportiva al C.N.Kallipolis, juntament amb Gemma Mengual. Del Kallipolis va tenir una beca de la Federació Catalana de Natació i va començar amb Anna Tarrés una aventura apassionant que ha acabat amb més de vint medalles internacionals entre elles les de campiona del món a Roma 2009, campiona d'Europa a Eindhoven 2008 i subcampiona olímpica a Pekín 2008.
Ha participat en tres preolímpics i dues olimpíades, i ha aconseguit més de 40 campionats d'Espanya en diverses modalitats. A més, l'any passat es va estrenar com a entrenadora del segon duet infantil del CN Kallipolis al nacional de Barakaldo (amb el "Pump It" que va fer segon en rutina i quart en la puntuació final), i va ser la fisioterapeuta de l'Ander Mirambell, el primer corredor espanyol de Skeleton a uns Olímpics d'Hivern (Vancouver),
Podeu consultar el palmarés complet de l'Irina.

Felicitats a l'Irina i a la FCN pel fitxatge