06 July 2011

XIII Campeonato de España Alevín de Verano - Avilés 08-10/07/2011

Final: Tornada de matinada desprès d'una llarga espera (més de 4 hores de retard). Bon campionat de les alevins (Un bronze en Equip i un tercer lloc final en clubs es fantàstic). Els resultats estaven online de forma regular i no hi ha hagut incidència a l'equip. Les nenes al 100%, han estat increibles dins i fora de l'aigua. Un 10.
Felicitacions al CNG per un campionat complet i sense opcions per ningú. Han estat les millors amb diferència. Molt bona feina. I al Matarò (6è en Equip, 10è en combo, 10è solo i 12è duo) i Calella (8è en equip, 13è en combo), que a més han quedat 8è i 9è com a clubs! Fantàstica la participació catalana, que s'ha completat amb la presència del Pelegrí (19è per clubs).

Dia 3: La Carol defensa el seu lloc i acaba cinquena en solos. Finalment es mantè el lloc i cau el Bronze en equip i aconsegueixen el tercer lloc per clubs.
Dia 2: Les figures han estat bones però fan caure l'equip al tercer lloc (gens malament), els dos duets passen a la final i el solo de la Carol. La Pau ha quedat finalment en 14è lloc en solos per la penalització en el peix espassa i per tant fora de la final. La final de duos ens deixa un 5è i un 10è lloc. Fantàstic. I en combo, a la porta de la medalla, amb un quart lloc que millorà la posició d'hivern.
Dia 1: segón lloc en la preliminar d'equip! bona actuació de les menudes. Desprès les dues figures obligatòries i demà les opcionals. Bona sort!
Pre-inscripció: 31 Clubs, 216 nedadores, 33 Solos, 29 Duets, 18 Equips i 17 Combos. Els Solos i Duos es faran a final directa (sols 12 rutines+preswimmer) segons classificació de figures entre els inscrits...
Plana Web Resultats: http://rfentest.sportec.es/publicacion/17SC_Resultados/169SS_Result_sincro.asp