19 June 2013

XV TROFEO INFANTAS DE ESPAÑA - LVI CAMPEONATO DE ESPAÑA ABSOLUTO DE VERANO - Torrevella(Alacant) - 21-23/06/13




XV TROFEO INFANTAS DE ESPAÑA - LVI CAMPEONATO DE ESPAÑA ABSOLUTO DE VERANO
Torrevella(Alacant) -  21-23/06/13
4 Ors i 1 Bronze pel CNK.

Videos
Playlist

Dia 3:
Classificació final
El CNK es fa amb el Campionat Absolut, i en el segon lloc final darrera de Mèxic i per davant del RCN i Espanya. Les juniors del CNKallípolis completen la seva bona actuació, desprès de fer-se amb el campionat nacional junior a La Nucía, tot i preparant la darrera competició a Madrid (el Juvenil d'Estiu) i la participació al Mundial de Barcelona.
MEX 424.5485
CNK 391.2450
RCN 382.0375
SPA 371.5685
ADSR 365.385

Final Combo
Quart or absolut, amb el Combo de Queen d'Anna Tarrés estrenat també aquest any. De nou per sobre dels 80 punts, tot i les errades, que haurien posat al CNK molt prop del guanyador combo de Mèxic. Tres rutines dissenyades i estrenades en els darrers 6 mesos i les tres campiones d'Espanya Junior i Absolutes. Grans coreografies.
Final Duet Lliure
Or i Bronze absoluts: Primer lloc per Mar-Paula i tercer lloc per Alanis-Emilia, avançant al duet del Canoe en la final. Fantàstica final pels dos duets. Ona i Marga acaben en primer lloc.

Dia 2:
Final Equips Lliures
El CNK confirma el seu domini, avançant fins i tot a l'equip de la Gran Bretanya. Segon Or Absolut. Espanya confirma el primer lloc internacional en equip.
Preliminar Equips Lliures
Primer lloc pel CNK amb la rutina d'Anna Tarrés del Swing-2013, molt prop de l'equip de Gran Bretanya. El nou equip espanyol es fa amb el primer lloc internacional.

Dia 1:
Final d'Equips Tècnics
Primer lloc pel CNK amb l'estrena del nou equip tècnic d'Anna Tarrés. Primer Or Absolut. El Tamacún olímpic possa Espanya al capdamunt de la competició internacional.
Final de Duets Tècnics
4rt lloc per Alanis Esté i Emilia Luboslavova, amb baixa del duet Rabaixet-Ramírez. Espanya amb Ona i Marga i el duet tècnic dels JJOO fa el primer lloc internacional sense problemes.
Preliminar de Duets lliures
Primer lloc per Mar Rabaixet i Paula Ramírez, per davant del CNG, Slovakia i Alemania. Quart lloc per Alanis i Emilia, molt prop del tercer lloc i classificant-se per la final. Únic club amb els dos duets a la final. Espanya domina la competició internacional amb el duet olímpic del Tango.

RESULTATS


6 seleccions mundialistes (SPA-FRA-GBR-MEX-SVK-GER) i 5 clubs espanyols (CNK-CNG-RCN-ADSR-SEV) en un bon aperitiu del mundial
92 nedadores competiran en
13 Duets tècnics, 15 Duets lliures, 6 Equips tècnics, 7 Equips lliures i 5 Combos