06 June 2009

Campionat de Catalunya de Rutines - Estiu

Actualització 13/06: EL CN Kallipolis i el CN Granollers es reparteixen a parts iguals, 26 de les 27 medalles en joc. El CNK obtè 3 ors, 6 plates i 4 bronzes. Resultats provisionals a la nostra web.
----------
El més internacional dels darrers anys, amb participació de 8 clubs, incloent el St. Cyprien francés i la selecció d'Andorra, i el retorn del Mediterrani de Castelló a la competició!.

El CNK, com sempre, aspira a tot, malgrat que aquesta edició resultará difícil: en junior, degut a les incorporacions de diverses nedadores a les seleccions, s'arriba només amb 6 efectius. En infantil, la darrera jornada de figures va deixar uns resultats poc favorables i la joventut de la majoria de nedadores (a diferència dels altres competidors) ho fará complicat i tant sols en alevins, també amb un equip molt jove però molt potent, sembla que s'aspira clarament a tots els ors.

De moment, en juniors hi ha 6 clubs, amb 4 equips, 8 duets i 5 solos: S'incorpora el Mediterrani (Benvinguts de nou!), una representant d'Andorra i el nou campió de França Junior (el St. Cyprien, que ho va lograr el passat cap de setmana a Toulouse). En infantil, també hi ha presència d'Andorra i el St. Cyp., amb 6 equips (2 del CNK), 10 duets i 10 solos. En aleví, 5 equips (2 del CNK i 2 del CNG), 10 duets i 8 solos

Esperem que el temps ens acompany a les Picornell, per poder disfrutar-ho i molt bona sort a tots i totes... Recordeu que, si no hi ha canvis, el campionat (dissabte 13) es desenvolupará en dues jornades: Al matí, solos i duets. Per la tarda, equips. Hi ha 140 nedadores.

Ah! I recordeu que el diumenge 14 també a les Picornell, el campionat escolar de rutines! (522 nedadores de sincro en escolar!!!)