22 June 2009

La sincro catalana continua guanyant a Europa





El camí que va començar, a nivell de clubs, el CN Kallipolis a Luxemburg l'any passat, ha estat seguit per el CN Granollers a la 9a Primorje Synchro Cup a Rijeka aquest cap de setmana, amb un frec a frec amb la seleccion andalusa que tambè hi va assistir., i oper davant de la resta d'equips europeus que es van trobar al monumental complex Kantrida (ja ens explicareu...).

Es molt important que es continui aquest camí de presència internacional a nivell de clubs amb competicions a alt nivell d'edats i esperem que la selecció catalana d'edats pugui reapareixer molt aviat! (seguint als equips de Madrid, Andalusia o Galicia que ja ho fan regularment. Recordem que la madrilenya es va emportar en parell de medalles al darrer International Youth alemany)

Malgrat que encara no tinguem els resultats complets, el duel entre les infantils del Grano i les del Sincro Sevilla va ser tot una prèvia del proper Campionat d'Espaya: En Figures, Sara i Elena del Sevilla van ser les primeres en Figures i en el duet preliminar, pero en les final de Solo, es van imposar la Ceci (1a) i la Carla (2a) del CNG, i també ho varen fer en duet (a 0.1 punts de les andalusses del Sevilla que van fer el segon lloc). En combos, el Granollers va arrassar sense cap mirament. Un fantástic botí per el C.N.Granollers, davant d'equips de 11 païssos de tota Europa.

En junior, la Sol (de la seleccio andalussa) es va fer amb el tercer lloc. Quan tinguem tots els resultats complets els publicarem.

Felicitats, tant al CN Granollers, al Sincro Sevilla i a la selecció andalussa i ens veurem en poques setmanes a Granollers i Madrid!!!