05 July 2009

Noves Rutines pels mundials: Montjuïc de Nit





Ahir a les 12 de la nit, es va fer una nova exhibició a les Piscines Picornell, amb la presentació de les noves versions del solo de la Gemma i l'equip de la Casa Encantada. No es va mostrar el Combo. Les Picornell estaven plenes a vessar (feia molt de temps que no es veien les grades pràcticament plenes) de gent que es va acostar a veure l'exhibició, dins dels actes del Montjuïc de Nit i que un cop acabada l'exhibició, es van poder banyar a la piscina.

El mes destacable, la nova versió (la quatre si no ens hem descomptat) de la rutina d'Equip, amb un nou "lift" (torre) completament nova i amb l'Ona completament "empaquetada" de forma inversemblant, una figura que fa "por" només de veure-la i tot l'equip molt més "rodó". Això fa molt bona pinta... (veure les imatges de front i darrera)

La Gemma, com sempre, fantàstica. Va ser el centre del show i es va lluir de veritat. Una rutina que emociona, amb expressió, dificultat, tècnica i molt, molt propera. I sobre tot, una rutina que t'enganxa desde el seu inici... Es fantàstic veure com juga amb les mans i l'aigua i com les cames semblen braços, i els peus, mans. Les russes s'hauran d'afanyar per poder guanyar.

Podeu gaudir-ne dels videos en un parell de dies al nostre canal deYoutube.