13 July 2009

X Campeonato de España Infantil - Granollers - 3a Jornada

El diumenge va finalitzar el X Campeonato de España Infantil a Granollers amb un bany d'or per el club amfitrió, el CN Granollers: Van guanyar totes les competicions: Solos, Duets i Equips, que juntament amb el Combo de dissabte, els hi va donar també el de clubs. El CN Kallipolis va tancar amb quatre medalles i el segòn lloc en clubs (a sols 7 punts del Granollers: 246 per 239... La posició discutible , com es va comentar, del Combo "B" que hauria d'estar mès amunt vistos tots els combos, i la perdua d'una posició en solos, varen imperdir que el CNK es fes amb el  campionat per clubs.

En Solos, segòn lloc de Sara Levy i cinquè de Mar Rabaixet, tercera i desena posició en duets, i un segòn lloc en equips (malgrat sortir en primera posició), van completar un molt bon campionat. A mès, en la pre-selecció per la CO.ME.N 2009, tant la Sara Levy com la Mar Rabaixet van estar inclosses en la llista. Molta sort...

El Mataró i el Calella continuen amb la seva progressió: El Matarò es va colocar 9è a la classificació de clubs i el Calella, el 13è, d'un total de 22 clubs participants.

Al cap i a la fi, un llargísim cap de setmana, amb els dos primers dies durs en quant a competició, però amb un ambient (calor i humitat) a la piscina soportables, però que el diumenge a la tarda es va convertir de nou en un forn insoportable. Bons resultats i felicitacions a totes les nedadores, especialment a les del CNK i, com no, a les del CN Granollers que es van emportar tots els ors.