07 June 2010

Campionats de Catalunya de Salvament i Socorrisme d’Estiu


Sense poder celebrar els resultats en els Campionats de Catalunya d’Hivern, els nedadors de l’equip del Kallipolis van haver de tornar a casa a descansar perquè al dia següent (25 de maig) havien de tornar a donar el màxim a la platja de Castelldefels en els Campionats de Catalunya d’Estiu. I ho van fer. El resultat final: Campions de Catalunya en categoria mixta i categoria masculina.

L’equip femení va fer un gran paper aconseguint un tercer lloc a només 10 punts de les segones, el Club Natació Vilaseca i més endavant, el Club Natació Banyoles. En categoria masculina la cosa va ser encara més apretada deixant el Club Natació Reus Ploms a només 2 punts en la classificació general.

A nivell individual destaquem els dos ors de Bibiana Planas, el bronze d’Andrea Tortosa, els dos ors de Frederica Tortosa, els dos bronzes d’Alex Rius, l’or i la plata de Juan Luis Maldonado i la plata de Xavier Navarro i Francesc Guerrero.

Veient l’ajustadíssima classificació final en equips es veu que tots els punts de cada nedador, per pocs que fossin, van comptar.

Felicitats altra vegada!