10 July 2010

Campeonato de España - Alevín - Valladolid (9-11/07/10)

Resum: Un or i un bronze que semblen poc pel potencial que hi ha... però les competicions son aixi.Una competició marcada de forma molt negativa per les figures (amb quasi 7 hores, que van fer acabar la competició a les 11 de la nit quan el calentament de solos  començava a les 7 del mati, per totes les noies, menors de 12 anys!). Finalment 5è lloc en clubs, penalitzats per portar una reserva menys que la resta (es increible que encara no s'hagi canviat això... Fent un or i un bronze, un 4t i un 6è, ser avançats per clubs que han fet 2 quarts, un cinque i un sisè i també per un altre que ha fet dos cinquens, un desè i un tretzè, no sembla lògic de cap forma. Aixì es carreguen la sincro... La quantitat per devant de la qualitat... Felicitacions pel Retiro que malgrat fer un sol or, va dominar totalment les figures, i pel CN Granollers, que amb 3 plates i un quart s'ha col·locat segon finalment. I pel Matarò que s'ha col·locat sisè per clubs.
Dia 3: Bronze en equips i un 4t lloc en duet (molt immerescut... tothom reconeix que era el millor duet...)
Dia 2: Final de combos: CN Kallipolis Or!!!! - Final de solos (amb 41 solos!!!!). La Sònia i l'Itziar no recuperen posicions i queden en 7è i 8è lloc. Problemes amb els subquàtics (com a Barakaldo) han retrasat més d'un hora el final de la competició. Ara calentament d'equips i preliminar en 30 minuts. Per la tarda, final de combos.
Dia 1: Figures: 200 participants, quasi 7 HORES de competició per nenes de menys de 12 anys. Es Inhumà. A més, tota la temporada preparant-se per fer la darrera figura desprès de més de 5 hores de la primera... On s'ha vist això? Resultats inesperats i no massa bons. Les nostres primeres noies están a més de 5 i 6 punts de la primera (quan van guanyar a l'hivern) i la quarta ubicada al 41è lloc. Serà un campionat molt dificil...