10 July 2010

XXII European Junior Championship - Tampere (Finlàndia) - 07-11/07/10

RESUM:  L'any passat 4 medalles (2 plata i 2 bronze) i aquest, 2 bronzes. Imparables Russia i Ukraina, Itàlia (que estaba abonada al cinquè lloc) i Grècia que ja ens passen... El mundial d'Indianàpolis (amb USA, CAN, BRA, KOR, JAP, MEX) es farà molt difícil. A veure si al menys estem en el paquet dels primers... Les medalles, molt difícils. Ha estat el pitjor resultat des de Bonn 2006 (on es van aconseguir 4 plates despres de Loano 2005 amb un sol bronze) i la pitjor classificació en combos (un dels puntals de la sincro espanyola) en tots els europeus junior... A veure com surt al Mundial, on haurem de superar un tercer lloc en solo, un cinquè en duet, un sisè en combo i un setè en equip... Ànims que encara queden unes setmanes! Está complicat pero ho podeu fer... Alt i fort!
DIA 5: Judit es queda per 0.1 sense medalla (4t)  i el Combo quedà cinquè.DIA 4 FINAL EQUIPS: SEGONA MEDALLA DE BRONZE EN EQUIPS. I aquest cop amb la Sara Levy del CNK!!! Han nedat molt be i al no comptar les figures, han aconseguit el seu objectiu. Cal recordar que amb figures havien caigut al 5è lloc. Moltes felicitats!!! - FINAL DUETS: BRONZE PER JUDITH REQUENA i LAIA PONS!!! (per 0.3 han aconseguit batre a ITA!!!). Felicitats a les nedadores, al CN Granollers i un apunt històric: Es la primera medalla oficial en tota la història de la sincro espanyola en que no hi participa cap nedadora del CN Kallipolis. Dia 3: El més temut: Figures: Cuca 17, Laia 49, Yoli 61, Clara 64, Sara Gijon 66, Iciar 74, Sara Levy 79, Carla 85, Meritxell 86, Celia 96. Amb aquests puntuacions: Solo 4t (ha passat la grega pero la italiana queda darrera), Duo 3er i Equip 5è (ha passat Grècia i Itàlia a 1.5). Sort que les finals parteixen de zero. Ànims noies...Dia 2: Preliminar de Combos: Tambè 4t lloc i amb el mateix ordre que els solos, a poques dècimes d'Italia pero amb Grècia per darrera a sols 0.4. Possibilitat de medalla a tocar... Preliminar de Solo: Judith Requena en quart lloc darrera de RUS, UKR i ITA, i per devant (0.5) e GRE.
Dia 1: Preliminar Equip: Les mateixes posicions que en duet: RUS, UKR, SPA, ITA, GRE... El segòn lloc un xic lluny però el quart també. A veure com van les figures... Demà, Solo i Combo. Preliminar Duet: Espanya, amb el duet Requena-Pons, subcampió junior i campió absolut, aconsegueix el tercer lloc en rutina (sense figures) per darrera de Russia i Ukraina, i just per devant d'Itàlia, amb Grècia un xic més lluny. Aquesta tarda, preliminar d'equip. Ànims noies.
Ja esta tot a punt per l'inici de la primera competició internacional oficial de la temporada. Les juniors (amb sols una nedadora del Kallipolis i 5 del Granollers) han de mantenir el nivell dels darrers anys. A veure com els hi va, sobre tot en equip i combo, que hauran de defensar devant de potents equips i combos de Grècia, Itàlia, i sobre tot, Russia.
Web oficial: http://www.helsinki2010.fi/synchronised_swimming/