01 July 2010

Campionato italiano estivo - Ostia(ITA)

Resum: Gran piscina, gent (equips, clubs, organització, public) molt amables i atents amb nosaltres. Les nedadores bojes per "renovar" banyadors, casquets i equipació. Un molt bon campionat, de molt nivell (s'ha competit amb les nedadores i rutines de la COMEN per Itàlia i hem quedat a poques dècimes i per l'àrbitre internacional italià que ha puntuat, fins i tot, millors) i bona actuació en general (malgrat l'absència de la Mar i l'Elena). Resultats, fotos i més info a la nostra web. Aviat videos al Youtube (totes les rutines del Kalli + finals completes de combos i equips, a més d'alguns solos). Moltes gràcies a l'Ani i a la Cicci per tot! Ha estat un excel·lent fi de temporada.
Dia 4: Finals de combo (va sortir molt millor que en la preliminar) i duet.
Dia 3: Figures: Molt de nivell i sols les 200 millors de les més de 350 que van participar en la classificació. S'ha decidit que donat que entrem a totes les finals, participem com a preswimmers per no afectar gens a la competició italiana. Final de Solo i Equip.
Dia 2:4t lloc en rutina d'equips i el combo no ho sabrem fins dema. Participem a les 4 finals. Dema figures al mati i final de solo i combos. Finalment 4t en combo.
Dia 1: primera presa de contacte:preliminar de solos (9e lloc) i duet (molt be pero sense puntuació encara). Nivell molt alt amb presencia de la seleccionadora italiana absoluta.